ECO tuning

Cijene goriva, na žalost rastu gotovo svakodnevno. Zbog toga nas mnogi pitaju da li možemo smanjiti potrošnju goriva? Uglavnom, možemo. U mogućnosti smo ponuditi eco tuning, baziran na smanjenju snage i rpm limitera kod N/A motora, te manjem povećanju snage i okretnog momenta kod turbo diesela i turbo benzinaca, nego kod klasičnog chip tuninga.
Osnovni zadatak je dakle smanjenje potrošnje goriva, a ne postizanje boljih performansi. Ukoliko su Vam performanse u drugom planu, poglavito kod N/A motora, a želite nižu potrošnju goriva, onda je ovo rješenje za Vas. Kod turbo diesela, i turbo benzinaca, uz sniženu potrošnju goriva, moguće su i nešto bolje performanse. Kod N/A motora, smanjenje snage nije drastično, kreće se u okvirima do -10%. Cijena za ECO CHIP TUNING je niža za 20% u odnosu na standardnu cijenu.
Popis automobila koje možemo napraviti možete pronaći na CJENIKU.

RSS 2.0 feed. Odgovori na vijest, ili trackback.

Komentari

  1. Perica kaže:

    Poštovani,
    zanima me dali je moguće naptavit eco tuning na Citroenu C-Crosser 2,4(auto je blizanac sa Mitsubishi Outlanderom)?
    Unaprijed hvala

  2. zlatko kaže:

    Poštovani, vlasnik sam Renaulta Espace-a 2,0 dci 2010g 96kw interesira me da se ugradi NOVA mapa koja bi se optimalna snaga mogla postiči jer sam donedavno imao isti takav 2,0 samo 127kw, naravno i cijena. Unaprijed hvala. Lp

Napišite komentar